Chef Wan Mendedahkan 1 Rahsia Besar Ketika Anak Dia Serina Berkahwin Dengan Salahuddin Ghaffar @ Gavin Edward O’lunaigh

Tiada ayah yang ingin melihat anak gadisnya merana disebabkan oleh manusia yang bergelar bekas suami.

Kerana tidak tahan melihat perangai melampau bekas menantunya, Salahuddin Ghaffar atau Gavin Edward O’lunaigh, chef selebriti popular, Datuk Redzuawan Ismail meluahkan rasa berang di laman Instagram miliknya.

Chef Wan bertindak memuat naik gambar wanita yang ditangkap khalwat bersama bekas menantunya itu serta mendedahkan cerita sebenar mengenai perkara tersebut.

” Inilah perempuan yang mempunyai hubungan sulit dengan bekas menantu saya sementara jantan itu masih berkahwin dengan anak saya.

“Jantan itu juga mengaku pada anak saya bahawa dia tidak mempercayai Islam serta tidak percaya kewujudan agama.

“After my daughter is out and she in…Senang kan? Sudah kena tangkap berkhalwat pagi-pagi buta di bawa ke balai and maid Filipino tu pun tahu ceritanya mau pun my grandchildren the maid was fired and replaced,” tulisnya.

Selain itu, Chef Wan turut berang apabila kedua-dua pasangan yang ditangkap khalwat tersebut mengambil mudah isu tersebut.

“My question is lepas kena tangkap nak kawin dengan c****a ni pi pulak masuk Islam! Jabatan Agama should investigate this nonsense strip his muslim status as i strongly believed all that is happening is an insult to our religion.

“Nama dia pun sepatutnya ditarik balik memandangkan dia pun bukannya ‘Islam’ lagi. Puasa dan solat pun tidak berzina dan sebagainya. Jabatan Agama Islam must siasat all this and take serious action on this,” tulisnya lagi.

Dalam pada itu, Chef Wan juga berkata bahawa dia sangat risaukan masa depan cucunya dijaga oleh wanita seperti itu.

“Sekarang mereka sudah berkahwin, saya risaukan kedua-dua cucu saya dibawah jagaan ibu tiri jenis begini. Semoga ALLAH SWT memperlihatkan kebenaran,” katanya lagi.

Terdahulu, anaknya, Serina ada memuat naik bagaimana bekas suaminya itu ditangkap khalwat ketika anak-anak mereka berada di dalam rumah.

Selain itu, Gavin juga dikatakan melanggar perintah mahkamah apabila menghalang Serina daripada berjumpa dengan dua orang cahaya mata mereka.

Tidak cukup itu, Chef Wan turut memberikan bukti bahawa ‘ibu tiri’ cucunya itu tidak mampu untuk menjaga cucunya menerusi satu posting di IG miliknya.

“Masuk Islam berkepit dgn jantan mana pulak ni dan tengok la apa di tangan itu. Ini manusia yang saya nak serah kan cucu saya untuk dijaga dan membesar?

“Perangai mcm sampah dapat betina pun macam sampah juga tak payah la nak bertopeng kan tu semua,” luahnya.

SUMBER : Media Hiburan
Chef Wan Mendedahkan 1 Rahsia Besar Ketika Anak Dia Serina Berkahwin..

Dalam pada itu, Chef Wan mengakui tidak menyenangi sikap Gavin, sejak awal perkenalan lagi.

Namun, bintang filem Baginda ini terpaksa merestui hubungan tersebut demi menjaga hati anak perempuannya.

“Tapi he is such an ungrateful person always hostile and unkind to me from the day one he walked into my living room to asked for my daughter marriage.
CHEF WAN MENITIS AIR MATA BUKAN KERANA GEMBIRA
“Memang jenis Mat Salleh kurang ajar. Hari nikah air mata saya menitis kerana saya tahu this marriage will not last long. I told some of my friend sebelah mata dia pun saya tak boleh pandang.

“Tetapi kerana sayang anak, saya turutkan hati saya untuk melepaskan tangan anak saya kepada dia. Hanya ALLAH sahaja yang tahu betapa remuknya hati saya tetapi I still put on that straight face and try to be happy for my daughter,” tulisnya.

Menguatkan lagi fakta, Chef Wan juga berkongsi perbualan dengan seorang lelaki korporat yang juga bekerja bersama-sama bekas menantunya.
ADA KOMPLOT JAHAT DARI MENANTU DIA SENDIRI
“CW (Chef Wan) I feel sorry for you la..do you know he is one arrogant bastard and typical Mat Salleh datang negeri orang nak tunjuk lagak dia.

“He sent me an email asking me to burukkan you after you exposed about the reason of your daughter divorce.

“The attack is vicious and its a personal attack against you! We all know you to well and how nice a person that you are,” luahnya lagi.

Sebelum itu, Chef turut berkongsi paparan video di IG yang menunjukkan perbualan dua di antara Serina dan anak perempuannya, Isabella Safiya, mengenai kecederaan yang dihadapi di bawah matanya.

“Sakit hati bila Rina sent me this video 3 weeks ago. Tapi saya simpan dalam hati,” katanya.

Serina dan Gavin mendirikan rumah tangga pada 1 Januari 2010 namun berpisah selepas tujuh tahun hidup bersama.

Menerusi perkahwinan yang dibina, pasangan itu dikurniakan dua cahaya mata, Tristan Tareef, 8 dan Isabella Safiya, 6 tahun.

Difahamkan, hak jagaan kekal diberikan kepada Gavin secara persetujuan bersama Serina dengan beberapa syarat dan terma lawatan yang dipersetujui bersama.

SUMBER : SINAR HARIAN

Sumber: Instagram @_chefwan58