SIAPA SANGKA 11 SELEBRITI INI BERKAHWIN DENGAN SUAMI YANG LEBIH MUDA. ARTIS NO.11 BERKAHWIN SEMASA UMUR 53 DENGAN SUAMI UMUR 27 TAHUN..TAPI MASIH BERTAHAN WALAUPUN DAH 10 TAHUN BERLALU WOW… RESPECT!!

Zaman sekarang tak pelik kalau lelaki memilih pasangan yang lebih berusia untuk dijadikan teman hidup. Dah nama jodoh kan, tak kenal siapa. Lihat saja selebriti Malaysia yang bahagia bersama isteri tercinta walaupun jarak umur mereka berbeza.

Umur tu hanya angka semata-mata. Asalkan matang dan pandai jaga hal rumah tangga,why not kan?

Jom kita lihat beberapa selebriti yang mempunyai jodoh dengan suami yang lebih muda, namun tetap serasi dansweet.
1. Linda Onn (40 tahun) & Ungku Azhar (38 tahun)
Kredit foto: Instagram Linda Onn
2. Datuk Sheila Majid (52 tahun) & Acis (46 tahun)
Kredit foto: Instagram Datuk Sheila Majid
3. Rozita Che Wan (44 tahun) & Zain Saidin (33 tahun)
Kredit foto: Instagram Rozita Che Wan
4. Yatt Hamzah (37 tahun) & Muhammad Zulfadzli (27 tahun)
Kredit foto: Instagram Yatt Hamzah
5. Awin Nurin (35 tahun) & Izzue Islam (27 tahun)
Kredit foto: Instagram Izzue Islam
6. Ella (51 tahun) & Azhar Ghazali (35 tahun)
Kredit foto: Instagram Ella
7. Linda Jasmin (45 tahun) & Que Haidar (38 tahun)
Kredit foto: Instagram Linda Jasmin
8. Didie Alias (45 tahun) & Norisham Ismail (42 tahun)
Kredit foto: Mstar
9. Ayu Raudhah (33 tahun) & Zaquan Adha (30 tahun)
Kredit foto: Instagram Ayu Raudhah
10. Fazura (34 tahun) & Fattah Amin (27 tahun)
Kredit foto: Instagram Fazura

 

Tahniah juga kami ucapkan buat bakal pasangan pengantin of the year ini. Walaupun pasangan lebih berusia atau jauh lebih muda, kalau dah sayang dan namanya jodoh, ke jinjang pelamin juga pasti bertemu. Kami doakan semoga rumah tangga yang dibina kekal hingga ke syurga.

Untuk korang yang belum bertemu jodoh tu, tenang saja. Mungkin jodoh korang belum habis belajar lagi. Ok gurau je. Hiks!

Jom tengok senarai artis wanita yang bertemu jodoh dengan ‘lelaki manja’ di bawah. Anda pun tergolong dalam kategori ini ke?
11.  Rosnah Mat Aris (53 Tahun) Dan Tajul Efendie Isa  (27 Tahun)

“Alhamdulillah, saya sangat bahagia. Saya sendiri terkejut kerana pejam celik, pejam celik, tahun ini kami bakal meraikan ulang tahun perkahwinan yang ke-10. Dia sendiri ada menyatakan, apabila jodoh kami dipanjangkan Tuhan, ia bermakna satu kemenangan buat dirinya.

Info lain dibawah:

090614-02

090614-03

 

Sumber – http://www.remaja.my/cari-suami-lebih-muda-not-ini-9-pasangan-selebriti-kahwin-pucuk-muda/, ohbulan